AmanPrana Barnoljor

Om du inte kan äta det, stryk det inte på huden. Det kan låta konstigt, men det är helt logiskt! Välkända babyprodukter innehåller dofttillsatser och andra kemikalier. Om vi måste välja åt våra bebisar och barn är Amanprana det uppenbara valet. 

 

Baby- och barnolja för kropp och ansikte

Kombinationen av extra virgin mandelolja, extra virgin röd palmolja och essentiella oljor ger näring, skydd, mjukhet och återfuktning till ditt barns hud. Doseringen av essentiella oljor har anpassats till den yngre åldersgruppen och Amanprana har skapat två varianter – Babynero för babyn och Babaluna för småbarn. Blivande mödrar kan också använda oljan för att massera och ge näring till huden på magen.

 

Babynero: babyvård

Huden på bebisar och barn är känsligare än vuxnas. Babynero är en solig, gladlynt och varm olja som kan användas såväl till babyn som till alla andra åldersgrupper. Massera in oljan i din babys hud efter badstunden för att göra den mjuk och smidig eller häll lite i badvattnet. Massera ditt barn och skapa ett underbart band mellan förälder och barn redan från en tidig ålder. Vetenskaplig forskning har visat att spädbarn har ett stort behov av varm och kärleksfull kontakt och att detta hjälper dem att utvecklas fortare och bli lyckligare. Använd Babynero på bebisens rumpa varje gång du byter blöja för att behandla och mildra utslag och rodnad.

 

Babaluna: välbefinnande för småbarn

De essentiella oljorna av lavendel, kamomill, rosenträ och ros i Babaluna gör den perfekt när du vill skämma bort dina yngre barn. Den kan användas från 18 månaders ålder för att ta hand om barnets känsliga hud, som ofta utsätts för en rad yttre influenser. Torr och känslig hud är särskilt hjälpt av Babaluna. Den har en förebyggande, lugnande och mildrande effekt på ett brett spann av hudproblem. Ur ett känslomässigt perspektiv har Babaluna också en avgjort lugnande effekt.

 

- Kallpressade oljor

- Ekologisk

- Så naturliga att de går att äta

- Milda & 100 % naturliga

Ingredienser/Näringsvärde

Ingredienser: Babyluna

extra virgin almond oil97,03 %EKOSpain
extra virgin red palm oil1,97 %EKOColombia
lavender essential oil (3)0,36 %EKOFrance
rosewood essential oil (3)0,18 %EKOHungary
roman chamomille essential oil (3)0,18 %EKOBrasil
orange essential oil (3)0,18 %EKOCosta Rica
rose essential oil (3)0,1 %EKOTurkey

 

 

Ingredienser:

extra virgin almond oil97,75 %EKOSpain
extra virgin red palm2 %EKOColombia
neroli essential oil (3)0,1 %EKOMorocco
Lavender essential oil (3)0,1 %EKOFrance
mandarine essential oil (3)0,05 %EKOItaly

Allergi

Producerad / Odlad

Se ingredienser.

Användning

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.