AmanPrana Gul Java kakao

De nya hälsosamma prestationsdryckerna för hela familjen Gula Java Kakao  är utsökt i mjölk, vatten eller havredryck. De är fullpackade med sund energi  för fritiden när du tränar, leker, studerar, vid alla tillfälle när du behöver extra energi.

 

När du lider av utbrändhet eller vintertrötthet laddar Gula Java prestationsdrycker dina batterier på ett hälsosamt sätt och ger dig en ren njutning. Energin från kokosblomman är Fair World producerad och ger 850 familjer på Java en extrainkomst.

 

De hälsosamma prestationsdryckerna med Gula Java är 100 procent naturliga Amanpranas nya prestationsdrycker passar perfekt med den nya generationens sportdrycker som innehåller många olika slags kolhydrater (sockerarter/energi), ett antal proteiner (aminosyror) samt tillräckligt med elektrolyter (mineraler). Men Amanprana går ett steg längre och använder Gula Java. Det innebär att våra prestationsdrycker är proppfulla av energi utan att innehålla något raffinerat socker eller artificiella sötningsmedel. Allt de innehåller är ren och hälsosam energi från Moder jord. Dessutom innehåller våra prestationsdrycker även massor av naturliga antioxidanter. De har ett exceptionellt högt ORAC-värde, vilket gör dem till de enda prestations-, sport- eller energidryckerna i världen som förbättrar ditt immunförsvar och skyddar dig från angrepp både när du presterar och efteråt.

 

Varför våra prestationsdrycker inte innehåller stevia eller agave

 

Amanprana tror på att använda steviablad som ett kalorilöst sötningsmedel, men bladen får inte säljas i Europa. Istället är stevian som säljs i butiker här steviolglykosid, ett högprocessat och överdrivet isolerat sötningsmedel utvunnet ur steviablad som har en metallisk smak. Det här är oförenligt med Amanpranas filosofi: helheten är bättre än de olika delarna för sig. Amanprana stödjer inte användningen av agavesirap som sötningsmedel. Agavesirap är en högprocessad biprodukt från tequilatillverkning och får regelbundet kritik i media för sitt höga innehåll av isolerad fruktos. Många hälsogurur tror att isolerad fruktos (isoglukos eller glukossirap) som återfinns i många typer av läskedrycker är ännu sämre för oss än vad vi misstänker i nuläget. Det finns en uppsjö av information i detta ämne på nätet.

- Riktigt god:)

- Ekologisk / Fairtrade

- Ökar prestationsförmågan

- En ny generation sportdryck

Ingredienser/Näringsvärde

INNEHÅLLER : 78,5 % oraffinerat kokossocker, 20 % magert kakaopulver, 1 % vanilj, 0,5 % kanel.

 Gula Java Kakao 390g → GI 30, -30 YIN, Bovis 9500, Orac 2200

 SAMMANSÄTTNING per 100g


Energi: 132 kcal / 1507 kJ


Protein: 13,6 g


Kolhydrater: 78,2 g

varav socker: 73,8 g

Fett:   2,3 g

varav mättat: 1,4 g

Kostfibrer: 7,6 g

Natrium: 0,04 g

Allergi

Fritt från:

Gluten

Laktos

Mjölk

Soja

Socker

Producerad / Odlad

  • Ekologiskt odlad
  • Fairtrade
  • Kokossockret är odlat på ön Java (Indonesien)

 

Användning

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.