AmanPrana Qi-board

Amanpranas Qi-bräda - naturligt antibaktriella En handgjord skärbräda som gjorts i ett stycke trä, utan lim Kamferträ innehåller naturliga antimikrobiella essentiella oljor. En skärbräda för holistisk matlagning !

 

 

 Tack vare vår HACCP-certifiering kan den även användas i professionella kök. Den är perfekt  som skärbräda eller serveringsbricka. Qi-brädan är en fantastisk present. Våra Qi-brädor är handgjorda av hantverkare och varje bräda har sin egen form och unika mönster. Oroa dig inte, det är inte träd från regnskogen, det exotiska kamferträdet avverkas på Australiens östkust för att bereda plats åt inhemska eukalyptusträd.

 

Kamferträdet har många naturliga kvaliteter. Det är mjukt och gör inte kniven slö, men är tillräckligt hårt och tåligt för att kunna användas i över 10 år. Qi-brädan har tillverkats av ett helt trästycke, så varken lim, kemikalier eller plast kommer att besudla din mat. Och den är lätt att rengöra – bara vaska av den, torka och låt den stå upprätt och fritt. Bör ej tvättas i maskindisk eller användas i mikrovågsugn, värmas upp eller läggas i blöt.

 

Vetenskapliga studier har visat att skärbrädor i kamfer är de mest hygieniska och är tre till fem gånger mindre mottagliga för bakterier och svamp – ju mindre faktor, desto bättre för hygienen (se tabell). Qi-brädan i kamferträ har ett utmärkt Bovisvärde på 17 000 och bidrar med energi och stärker ditt band till din mat (yuj). Om det har lagats med kärlek smakar det alltid bättre!

- Naturligt antibakteriell

- Handgjord i ett stycke

- Inget lim eller plast används 

- Alla brädor har en unik form

Ingredienser/Näringsvärde

Allergi

Producerad / Odlad

  • Ekologiskt odlad
  • Odlingsland: Australien

Användning

 Serveringsförslag: Blanda vetegräspulvret i valfri fruktjuice,

smoothie eller vatten. Ska ej värmas.

Rekommenderat intag: Vuxna 2-6 g (1-3 tsk) /dag.

Barn 5-12 år 1-2g (1/2-1 tsk) /dag.