Lifestream Aloe Vera juice

Forskning visar att Aloe Vera är ett näringsrikt kosttillskott som ”smörjer” det inre systemet, reglerar pH-balansen i tarmen, hjälper till att balansera bakteriefloran i tarmen och främjar

matsmältningen. Grunden till ett behagligt liv.

 

Så fungerar Aloe Vera

Aloe Vera ger kroppen möjlighet till återhämtning samt läker och ger påverkan på cellnivå. Eftersom Aloe Vera verkar i harmoni med kroppens eget självreglerande system kan det ibland ta tid innan man märker någon positiv effekt. I andra fall kan resultaten vara både dramatiska och snabba.

Aloe Vera juicen tränger in på djupet och verkar först på matsmältningssystemet och så småningom på övriga kroppssystem.

Enligt vissa forskare finns nyckeln till Aloens styrka i dess innehåll av särskilda näringsämnen – så kallade MPS, eller mukösa polysackarider, som är kroppens byggstenar. Människan tillverkar dessa själv i stora mängder under de första tio åren av sitt liv, därefter måste vi förlita oss på yttre källor. Det finns mycket få sådana källor, förutom Aloe ”Barbadensis”.

Växten - Aloe Vera

Aloe Vera ser ut som en kaktus eller kryddväxt, men tillhör i själva verket samma liljeväxtfamilj som lök och vitlök. Aloe Vera växer vilt i tropiska klimatzoner, t ex runt ekvatorn där man kan finna över 280 olika sorters Aloearter. Men det är just Aloe ”Barbadensis” som har mest hälsobringande egenskaper, och mest utforskad. Man kan dra upp en Aloe Veraplanta med rötterna och den fortsätter ändå att leva i flera månader på sitt eget inre förråd av vatten, näringsämnen och enzymer. Det är det geléartade ämnet inuti bladen, som utgör ”blodet” i Aloe Vera och är rikt på näringsämnen och vatten. Det är detta förråd som innehåller över hundra naturliga mineraler, enzymer, vitaminer, fettämnen, aminosyror och andra aktiva beståndsdelar (av vilka en del bara finns i Aloe vera) och som ger ett så brett användningsområde för naturlig hälsa och läkning.

Biogen Aloe Vera juice från Lifestream

Biogenisk Aloe Vera juice från Lifestream är en mild, naturlig saft med frisk smak, tillverkad av nyskördade Aloe vera Barbadensis-blad. Aloe Vera plantorna, som används i Lifestreams produkter är odlade utan användning av bekämpningsmedel och gifter och är kvalitetssäkrade av IASC (Internationella Vetenskapsrådet för Aloeforskning). När bladen är 4-5 år gamla och har uppnått högsta biogeniska mognadskvalitet plockas de, det yttre skalet tas försiktigt bort (ungefär på samma sätt som man skalar en banan) och man ser till att inte skada knutorna med gul växtsaft, aloin, som finns alldeles under skalet och inte får punkteras. Aloin är ett kraftigt verkande laxeringsmedel, som kan ha destruktiv effekt på celltillväxt. Biogenisk Aloe Vera juice från Lifestream är ett unikt preparat med en renhet på 99,7 % och med tillsats av minsta möjliga mängd stabiliserande ämnen (som behövs för att bevara de aktiva ingredienserna).

- Kallpressad Aloe Vera juice

- Juice från innergel

- Ej laxerande

 

Ingredienser/Näringsvärde

Näringsinformation: 20 ml

Energi: 5 kcal / 21 kJ 

Protein: (minimum) 0,6 g 

Fett: 0,1 g

Kolhydrater: 0,1 g

 

* i procent av referensintag (DRI)

Allergi

Fritt från:

Gluten

Laktos

Mjölk

Soja

Socker

Producerad / Odlad

  • Odlingsland: Domnikanska Rebubliken
  • Producerad på Nya Zealand

Användning

Dosering vuxna / dag:

Underhållsdosering: 20 ml

Optimal dosering: 2 x 20 ml

Dosering 6-12 år / dag: 

Underhållsdosering: 10-20 ml