Femiform

Vad kroppen behöver både före och i klimakteriet är ämnen som kan balansera den minskade produktionen av främst det kvinnliga könshormonet östrogen. Man vet att fytoöstrogener i sin struktur liknar vårt kroppsegna östrogen.... 

 

Femiform balanserar Naturligt !

Vad kroppen behöver både före och i klimakteriet är ämnen som kan balansera den minskade produktionen av främst det kvinnliga könshormonet östrogen. Man vet att fytoöstrogener i sin struktur liknar vårt kroppsegna östrogen.

Den kvinnliga övergångsåldern

Numera lever kvinnor 30 - 35 % av sina liv under och efter klimakteriet. För många kvinnor är speciellt övergångsåldern en omtumlande upplevelse både fysiskt och psykiskt.Den obalans i hormonproduktionen som då sker, leder ofta till uttalade besvär som svettningar, blodvallningar, sömnstörningar, olust och nedstämdhet. En del upplever också huvudvärk, illamående och att slemhinnorna blir torra och sköra. Ca 75 % av alla kvinnor får något eller några av dessa obehag. Problem, om än med naturlig förklaring, som kan ge sig till känna redan i fyrtioårsåldern. Med dagens kunskap väljer allt fler kvinnor att avstå från traditionell östrogenbehandling då risken för biverkningar är stor. Istället vill man i första hand hitta alternativa behandlingar och naturliga lösningar för sina besvär.

Vitaliserande ämnen för kvinnan

Pollen (380 mg) - Det optimala näringstillskottet !

I naturen finns inget likvärdigt ämne som kan visa en sådan koncentration av biologiskt nödvändiga ämnen och uppbyggnadsämnen som pollen. Innehållet av proteiner, aminosyror, vitaminer, mineraler och fytoöstrogener är så perfekt balanserat att det representerar vad som behövs för att överleva om det blandas ut med vatten och fibrer. Pollen skulle bara behöva utgöra tre till fyra procent i en sådan kost, det visar en forskningsrapport ifrån USA.

Bidrottninggelé (150 mg) - Naturens under !

Bidrottninggelé är i sin sammansättning ett perfekt näringsämne som förstärker pollenets effekt. Det är bidrottninggeléet som är källan till bidrottningens livskraft under hela hennes liv. I genomsnitt lägger bidrottningen 200.000 ägg per år och lever 5 till 8 år. (Arbetsbin som ej matas med bidrottninggelé lever  endast 45-60 dagar). Bidrottningarnas långa liv och fertilitet är ett av de under, som bidrottninggelé kan åstadkomma.

Ginseng (20 mg) - mer energi !

Ginseng verkar stärkande och vitaliserande både vad gäller  prestation och koncentrationsförmåga och kallas därför också  ”styrkerot”. Många undersökningar visar att ginseng förbättrar livskvaliten, förkortar återhämtningstiden efter kroppsaktivitet, samt ökar den fysiska och psykiska prestationsförmågan.

Beprövad sammansättning

Det finns lång erfarenhet och kunskap som visar att de aktiva substanserna i Femiform har egenskaper som för många kan jämföras med traditionell hormonbehandling. Dock utan de negativa effekter sådan behandling 

 

- Lindrar övergångsbesvär

- Lindrar vid PMS 

- Prestationshöjande

- Vitaliserande & näringsrikt 

Ingredienser/Näringsvärde

Ingredienser per kapsel:

Krackat blompollen                               260 mg

Pergapollen                                             120 mg

Bidrottninggelé                                      50 mg färsk (motsvarar 150 mg frystorkad)

Ginseng extrakt (Panax CA Meyer     20 mg (motsvarar 120 mg torkad ginsengrot)

 

Allergi

Fritt från:

Gluten

Laktos

Mjölk

Soja

Socker

 

  1. Om man är allergisk mot pollen. Kan man äta Femiform ?
  2. JA du kan äta Femiform. Det pollen som finns i Femiform är Bi-insammlat vilket skiljer sig från luftburet pollen som oftast är den typ av pollen som ger allergi. För personer som är extremt allergiska bör försiktighet råda.

Producerad / Odlad

  • Odlat i Europa
  • Producerad: Österrike

Användning

 

Rekommenderat intag: Vuxna 1-2 kapslar / dag

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.