Femiform

Naturens hjälp vid övergångsbesvär

Övergångsbesvär upplevs högst individuellt. För många kvinnor kan besvären vara i många år. Det är därför viktigt att ge kroppen så naturlig och skonsam hjälp som möjligt och som inte innebär onödiga risker, Här kan Femiform vara ett alternativ !

Femiform hjälper på ett mjukt och naturligt sätt, genom sin unika kombination av en högvärdig pollenblandning, bidrottninggelé och panax ginseng – tre av naturens mest  effektiva vitaliserings- och föryngringsämnen – som tillsammans tillför kroppen ett komplex av värdefulla näringsämnen samt hormonliknande växtämnen.

 

Femiform balanserar Naturligt !

Vad kroppen behöver både före och i klimakteriet är ämnen som kan balansera den minskade produktionen av främst det kvinnliga könshormonet östrogen. Man vet att fytoämnen (växtnäringsämnen) i sin struktur liknar vårt kroppsegna östrogen, vilket medför att när den egna hormonproduktionen minskar, kan kroppen till en del kompenseras med tillförsel av dessa hormonliknande växtämnen. Pollen & Bidrottninggele innehåller också många värdefulla näringsämnen som är viktigt när kroppen går in i en ny fas i livet.

Beprövad sammansättning !

Det finns lång erfarenhet och kunskap som visar att de aktiva substanserna i Femiform har egenskaper som för många kan jämföras med traditionell hormonbehandling. Dock utan de negativa effekter sådan behandling kan ge.
I över 35 år har kvinnor blivit hjälpta av den speciella sammansättningen i Femiform.

Vetenskapliga studier på pollen – bidrottninggelé – ginseng !
Pollen, bidrottninggelé & Ginseng har studerats vid ett flertal olika studier, både i Sverige och Europa. De flesta studier har kommit fram till liknade resultat som våra egna konsumentundersökningar, att knappt 80 % av de kvinnor som äter Femiform upplever markanta förbättringar eller till stor del besvärsfria.

Läs mer >>>

Femiform

  • Hjälper vid övergångsbesvär

  • Lindrar vid PMS

  • Vitaliserande & Näringsrikt

  • Stimulerar collagenbildning

Återförsäljare

  

Användning

Rekommenderat intag: Vuxna 1-2 kapslar / dag

Ingredienser

Ingredienser per kapsel:

Krackat blompollen – 260 mg

Pergapollen – 120 mg

Bidrottninggelé – 50 mg färsk (motsvarar 150 mg frystorkad)

Ginseng extrakt (Panax CA Meyer – 20 mg (motsvarar 120 mg torkad ginsengrot)

Vitamin B6 – 5 mg

 

 

Näringsvärde

Allergener

Fritt från:

Gluten

Laktos

Mjölk

Soja

Produktstorlekar

Femiform 60 kapslar

Producerad/Odlad

  • Råvaror från Europa
  • Producerad: Österrike