3-dagars fasta

Fasta är en beprövad metod för rening av kroppen som i sin tur kan bidra till ökade energi, viktminskning och mentalt välbefinnande. 

Rätt genomförd är fastan helt enkelt naturens eget sätt att starta om –  till en ny och sundare livsstil ! 

Varför fasta ?

Fasta är inte svält, utan innebär att man under en begränsad tid ställer om kroppens näringsupptag genom ett kontrollerat intag av vätska, så att det egna näringsförrådet förbrukas.

Kroppen ges därvid tillfälle att befria sig från upplagrade ämnesomsättningsprodukter (sura slaggprodukter, överskottsproteiner och fettämnen) i vävnaderna. Under fastan används också allt mer fett för energiproduktion medan man minskar utnyttjandet av glukos och protein. 

I vår del av världen har vi ett överflöd av mat, dryck och njutningsmedel. Vi äter mindre fibrer och mera fet och sockerrik mat. Samtidigt har vi ofta stillasittande arbeten och får därmed mindre motion.  Därmed uppstår en obalans mellan det vi äter och det vi gör oss av med. Även stress, miljöföroreningar och gifter sätter spår i kroppens sätt att fungera. Här kan fastan sättas in som en ”storstädning” !

Fasta = viktminskning !

Många människor lider av övervikt i varierande grad, vilket också ger en utmärkt anledning till fasta. Ju större övervikt man har, desto mer minskar man under en fasteperiod. För att behålla viktminskningen är det dock viktigt att efter fastan inleda ett liv med sundare kost- och levnadsvanor.

Nyform 3-dagars fasta

 • Välbeprövad fastemetod

 • Ekologiska juicer & Buljong

Senaste inläggen

Återförsäljare

    

Användning

Fasta  för 3 dagar

Ingredienser

 • Ingredienser: 

  1 st Äppeljuice EKO 75 cl – (Ingredienser: äpplen.)

  1 st Multifruktjuice EKO 75 cl – (Ingredienser: äpplen, päron, apelsiner, mango, maracujas, guava, granatäpplen, morötter.)

  1 st Grönsaksjuice EKO 75 cl – (Ingredienser: rödbetor, morötter, palsternacka, rättika och acerolajuice.)

  3 tärn Grönsaksbuljong EKO – (Ingredienser: Salt, majsstärkelse, sheasmör, grönsaker 10 % (lök, morot, tomat, purjolök), solrosolja, libsticka, muskotblomma, persilja, vitlök, rosmarin, gurkmeja

  10 pås Fastete – (Fastete – Stomach Smoother, Ingredienser: Rooibos, anis, fänkål, kamomill (17%), trädgårdsmynta, pepparmynta.)

  1 brk Glaubersalt

Näringsvärde

3-dagarsfasta / dag

Energi: 1515 kJ /361 kcal

Fett: 2,75 g

Kolhydrater: 76,4 g

varav socker* 69 g

Protein: 2,7 g

Salt: 5,4 g

 

*naturligt förekommande socker

Allergener

Fritt från:

Gluten

Laktos

Mjölk

Soja

Produktstorlekar

3-dagars fasta

5-dagars fasta

Producerad/Odlad

 • Ekologiska ( Juicer & Buljong)
 • Odlingsland: Europa
 • Producerad: Sverige