Fasta - 5 dagar

5-dagars fasta

Nyform 5-dagars fasta är en beprövad metod för rening av kroppen, detta bidrar till ökade energi, viktminskning och mentalt välbefinnande. 

Rätt genomförd är fastan helt enkelt naturens eget sätt att starta om –  till en ny och sundare livsstil ! 

Varför fasta ?

Att fasta är inte svält, utan innebär att man under en begränsad tid ställer om kroppens näringsupptag genom ett kontrollerat intag av vätska. Därmed så förbrukas det egna näringsförrådet.

Fastan ger kroppen tillfälle att befria sig från upplagrade ämnesomsättningsprodukter (sura slaggprodukter, överskottsproteiner och fettämnen) i vävnaderna. Under fastan används också allt mer fett för energiproduktion. Detta gör att man minskar utnyttjandet av glukos och protein. 

I vår del av världen har vi ett överflöd av mat, dryck och njutningsmedel. Vi äter mindre fibrer och mera fet och sockerrik mat. Samtidigt har vi ofta stillasittande arbeten och får därmed mindre motion.  Det innebär en obalans mellan det vi äter och det vi gör oss av med. Även stress, miljöföroreningar och miljögifter sätter spår i kroppens sätt att fungera. Här kan fastan sättas in som en ”storstädning” !

Fasta = viktminskning !

Idag lider många människor av övervikt i varierande grad. Fasta är en välbeprövad metod att inleda ett mer hälsosamt liv. Ju större övervikt man har, desto mer minskar man under en fasteperiod. För att behålla viktminskningen är det dock viktigt att efter fastan inleda ett liv med sundare kost- och levnadsvanor.

Nyform 5-dagars fasta

 • Välbeprövad fastemetod

 • Ekologiska juicer & Buljong

 • Hjälp till varaktig viktnedgång

Senaste inläggen

Återförsäljare

  

Användning

Ingredienser

 • Ingredienser: 

  2 st Äppeljuice EKO 75 cl – (Ingredienser: äpplen.)

  1 st Multifruktjuice EKO 75 cl – (Ingredienser: äpplen, päron, apelsiner, mango, maracujas, guava, granatäpplen, morötter.)

  1 st Grönsaksjuice EKO 75 cl – (Ingredienser: rödbetor, morötter, palsternacka, rättika och acerolajuice.)

  1 st Rödbetsjuice EKO 75 cl – (Ingredienser: rödbetor (99%), acerolajuice.)

  8 tärn Grönsaksbuljong EKO – (Ingredienser: Salt, majsstärkelse, sheasmör, grönsaker 10 % (lök, morot, tomat, purjolök), solrosolja, libsticka, muskotblomma, persilja, vitlök, rosmarin, gurkmeja

  20 pås Fastete – (Fastete – Stomach Smoother, Ingredienser: Rooibos, anis, fänkål, kamomill (17%), trädgårdsmynta, pepparmynta.)

  1 brk Glaubersalt

Näringsvärde

5-dagarsfasta / dag

Energi: 1762 kJ / 420 kcal

Fett: 3,6 g

Kolhydrater: 89,7 g

varav socker* 82 g

Protein: 2,2 g

Salt: 7,8 g

 

*naturligt förekommande socker

Allergener

Fritt från:

Gluten

Laktos

Mjölk

Soja

Produktstorlekar

5-dagars fasta

3-dagars fasta

Producerad/Odlad

 • Ekologiska ( Juicer & Buljong)
 • Odlingsland: Europa
 • Producerad: Sverige