Sanatura Acerola C-vitamin

För dagligt tillskott av naturligt vitamin C.

Skillnaden mellan naturligt C-vitamin och syntetiskt, är att naturligt innehåller mineraler och bioaktiva växtämnen som förstärker vitamin C. Acerola körsbär (Malpighia puncifolia) kommer från en buske med röda frukter som liknar vanliga körsbär. Ett tunt skal och mjukt, saftigt fruktkött är typiskt för Acerola körsbär. Likväl är det ingen njutningsfrukt. Åtminstone inte på våra breddgrader. Smaken är sur och fruktköttet innehåller talrika små frön, som upplevs som små stenar. Körsbäret skördas i ett tidigt mognadsstadium då  C- vitaminhalten är som högst. Acerola körsbär innehåller ca 30 gånger så mycket vitamin C som t.ex apelsiner.

139,00 kr

Återförsäljare

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Användning

Dosering: 1/2 tesked (1 g) ger  225 mg C-vitamin (281% av DRI) 1 tesked (1 g) ger 450 mg C-vitamin (561% av DRI)

RDI=Rekommenderat intag.

Strö över yoghurt, müsli. Blanda i smoothies och kalla drycker.

 

Ingredienser

Ingredienser: Pulver av acerola körsbär (83%), maltodextrin (framställs av majsstärkelse). Används som klumpförebyggande medel och gör att pulvret löser sig bra i vatten, juice och yoghurt.

Näringsvärde

per / 1/2 tsk=1 g

Energi: 12 kJ / 3 kcal

Fett: <0,1 g

Kolhydrater: 0,7 g

varav socker* 0,2 g

Protein: <0,1 g

Salt: <0,1 g

Vitamin C: 225 mg

 

*naturligt förekommande socker

Allergener

Fritt från:

Gluten

Laktos

Mjölk

Soja

Producerad/Odlad
  • Odlingsland: Brasilien
  • Producerad: Tyskland

– Naturligt C-vitamin

– Bättre upptag

– Viktig Antioxidant