Teekanne Pepparmintte

…. 100 % naturliga örtteer – med smak & kvalitet utöver det vanliga.

 

Ört & frukttéer är inte bara ett gott alterantiv till vanligt té och kaffe. De är också betydligt nyttigare. Teekanne är en av världen mest betydande tillverkare av örtteer och producerar téer med högsta kvalitet.

Råvarorna renas mycket noggrant. Grus, sand och eventuellt damm filtreras bort med modern teknik. Pepparmynta t ex måstre rensas mycket noggrant, eftersom den växer nära marken och sand kan fastna på bladen under skörden. När det gäller nypon kasseras omkring 75 % av originalvaran, eftersom fröna rensas bort och endast skalet som innehåller vitaminerna och fruktsockret används till att göra té.

 Påsarna är också viktiga ! 

Inget klister används, som skulle kunna påverka smaken. En sinnrikt konstruerad dubbelfackpåse, känd som ”genomflödespåsen”, tillåter vattnet att tränga in genom alla fyra sidorna under den tid téet står och drar. Detta ger starkare, mera aromrikt té. Praktiskt, hygieniskt och ekonomiskt.

Teekanne Pepparmint

En mycket uppskattad dryck för sin goda, friska smak. I folkmedicinen är pepparmyntan en känd växt med stort användningsområde, bl a för att stimulera aptiten och befrämja matsmältningen.

Teekanne Pepparmintte

  • Bästa Smak & Kvalitet 

  • Dokumenterat ursprung

  • Tillverkat i Tyskland

Senaste inläggen

Återförsäljare

  

Användning

Ingredienser

Ingrediens: Pepparmynta

Näringsvärde

Näringsvärde / 100 g

Energi 3 kcal / 13 KJ

Protein 0,1 g

Fett 0 g

Kolhydrater 0,7 g

Allergener

Fritt från:

Gluten

Laktos

Mjölk

Soja

Produktstorlekar

Pepparmintste 20 pås

Producerad/Odlad

Odlingsland:

Producerad: Tyskland