
Bioterra Mandelmjöl
Bioterra´s ekologiska mandelmjöl är ett gott & hälsosamt mjöl som gör din bakning och matlagning mer hälsosam.
Mandelmjölet är ett naturligt glutenfritt alternativ med lågt kolhydrat-innehåll, hög andel nyttiga fettsyror och många viktiga mineraler och vitaminer.
Bioterra jobbar med många kvalitets-nycklar så som mandelsort, odlingsmetoder och slutbehandling vilket ger en slutprodukt som ger en smak och konsistens utöver det vanliga.
Mandeln är odlad i Spanien och mandeln-sorten är Coruna (Valencia) en blandning av sorterna: Guara, Ferragne, Ferraduel, Marcona och Largueta.
Man har även ympat på mandelträdet på Persikoträd för att minska åtgången av vatten.
Din titel går här
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Användning
Till bakning och matlagning
Ingredienser
Ingredienser: Mandelmjöl av blancherade mandlar (skalade)
Bioterra´s Mandelmjöl kommer från mandelsorten Comuna (Valencia)
En blandning av sorterna:
– Guara
– Ferragne
– Ferraduel
– Marcona
– Largueta
Näringsvärde
Näringsvärde per 100 g:
Energivärde: 2560 kJ / 610 kcal
Fett: 54 g
varav mättat 4 g
Kolhydrater: 4,7 g
varav socker* 4,2 g
Protein: 19 g
Salt:** 35 mg
* Naturligt socker från mandel.
** Saltinnehållet beror uteslutande på naturlig förekommande
natrium.
Allergener
Fritt från:
Gluten
Laktos
Mjölk
Soja
Producerad/Odlad
-Ekologiskt odlad
-Odlingsland: Spanien
-Producerad: Spanien
– Ekologiskt
– 4-5 % Kolhydrater
– Mix av 5 mandelsorter
– Glutenfritt
– Odlat i Spanien