Bioterra Mandelmjöl

Bioterra´s ekologiska mandelmjöl är ett gott & hälsosamt mjöl som gör din bakning och matlagning mer hälsosam.

Mandelmjölet är ett naturligt glutenfritt alternativ med lågt kolhydrat-innehåll, hög andel nyttiga fettsyror och många viktiga mineraler och vitaminer.

Bioterra jobbar med många kvalitets-nycklar så som mandelsort, odlingsmetoder och slutbehandling vilket ger en slutprodukt som ger en smak och konsistens utöver det vanliga.

Mandeln är odlad i Spanien och mandeln-sorten är Coruna (Valencia) en blandning av sorterna: Guara, Ferragne, Ferraduel, Marcona och Largueta.

Man har även ympat på mandelträdet på Persikoträd för att minska åtgången av vatten.

319,00 kr

Återförsäljare

Din titel går här

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Användning

Till bakning och matlagning

 

Ingredienser

Ingredienser: Mandelmjöl av blancherade mandlar (skalade)

Bioterra´s Mandelmjöl kommer från mandelsorten Comuna (Valencia) 

En blandning av sorterna:

– Guara

– Ferragne

– Ferraduel

– Marcona

– Largueta

Näringsvärde

Näringsvärde per 100 g:

Energivärde: 2560 kJ / 610 kcal

Fett: 54 g

varav mättat 4 g

Kolhydrater: 4,7 g

varav socker* 4,2 g

Protein: 19 g

Salt:** 35 mg

 

* Naturligt socker från mandel.

** Saltinnehållet beror uteslutande på naturlig förekommande

natrium.

Allergener

Fritt från:

Gluten

Laktos

Mjölk

Soja

Producerad/Odlad

-Ekologiskt odlad

-Odlingsland: Spanien

-Producerad: Spanien 

 

– Ekologiskt

– 4-5 % Kolhydrater

– Mix av 5 mandelsorter

– Glutenfritt

– Odlat i Spanien